miercuri, 30 decembrie 2015

Best of 2015

De cativa ani, la final de an, realizez un mic colaj cu cele mai bune creatii realizate de mine in timpul anului. Este un colaj subiectiv, avad in vedere ca aleg creatiile mele preferate.
In fiecare an, la final de an, facem analiza anului ce tocmai ce incheie, ne propunem lucruri noi si marete pentru viitorul ani, planuri, vise.. Anul acest am realizat inca un colaj, drept planuri imi doresc sa realizez mult creatii handmade de calitate si placute de oameni, imi doresc sa-mi perfectionez stilul si tehnica, imi doresc sa modelez cele mai wow creatii..si lista poate continua, drept urmare va las sa admirati RAMsMADE - best of 2015
Sper ca toti sa aveti un an nou plin de realizari!

duminică, 6 decembrie 2015

Alb-albastru --- aspect de portelan

Am tot cautat sa-i gasesc un nume, dar acest set ma duce cu gandul la ..portelan. Culori, aspect, texturi.
Se intampla rar sa lucrez cu alb, cred ca este primul set al meu atat de alb, poate din cauza ca astept cu nerabdare zapada
Deci, set texturat, alb cu vopsea albastru metalizat. Colierul este la baza gatului si cercei in forma de lacrima.
Pentru spate am incercat ceva nou. De multe ori nu eram multumita de spatele pieselor, mai ales datorita coacerii. Drept urmare dupa coacere am aplicat un strat de Fimo lichid amestecat cu aceeasi vopsea albastru metalizat. Am copt din nou si astfel am un spate mult mai aspectuos.
Deoarece multa lume m-a intrebat cum fac aceste bijuterii texturate, in curand voi scrie un tutorial legat de acest subiect.

sâmbătă, 5 decembrie 2015

5 decembrie - ziua internationala a voluntariatului

Azi este ziua internationala a voluntariatului. Este o activitate pe care o fac de aproape 5 ani pentru revista Atelierul si asociatia Atelierul de Creatie.
Ce inseamna pentru mine sa fiu voluntar? Multi ma intreaba daca castig ceva din aceasta activitate? Multi se mira: fac ceva fara sa castigi bani? Da..nu castig bani, dar castig satisfactie personala, bucurie,placerea de a face parte dintr-o echipa frumoasa, creativa..in cadrul careia uit mereu de probleme si reusesc sa ma destind.
Pentru mine a face parte din echipa Atelierul are un efect terapeutic. Sunt inconjurata zi de zi de un mediu dur, un mediu dificil si provocator, tehnic, in care stresul este la ordinea zilei. De cate ori intru in lumea Atelierul reusesc sa uit de toate acestea..intru intr-o lume cu totul diferita si faptul ca ma simt mereu apreciata este imbucurator.
Am primit ca in fiecare an o diploma de super-voluntar. Suna ca din filme cu eroi..dar uneori asa ma simt..
Multumesc Atelierul pentru inca un an de voluntariat..

joi, 3 decembrie 2015

Atelierul - Provocare craciuneasca

Anul acesta Atelierul va provoaca sa realizati creatii craciunesti pornind de la un mood-board drept inspiratie
Atelierul...o echipa in care ma simt bine si in care ideile avute au fost receptionate cu placere si succces.
Aceasta provocare a pornit de la o idee comuna, in urma unui brainstorming...am propus acest mood board si fetele m-au lasat sa ma ocup de aceasta provocare
Sper sa primit cat mai multe poze cu creatii frumoase de Craciun, pe care ulterior le voi aranja in colaje dragute ce vor fi publicate pe site
Pentru mai multe detalii - CLICK AICI