miercuri, 23 martie 2016

Frunza metalica si lut polimeric

Azi va prezint un pandantiv pe lant, la baza gatului, simplu si de efect. Baza sub forma de frunza mi-a placut foarte mult, dar deoarece spatiul pentru cabochon este cam mic, multa vreme nu am stiut cum sa o folosesc.
Dar cand am lucrat pentru colectia Vibrant colors, am facut si acest model spiralat, colorat si vesel
Sper sa va placa

duminică, 20 martie 2016

Vibrant Colors - part 3

Partea a 3-a din colectia Vibrant Colors. Am decis sa o prezint treptat, un lucru nu prea normal pentru o colectie, dar imi doresc sa prinda contur in timp, si de fiecare data sa prezint o alta paleta de culori, la fel de vibrante. In final, cand voi fi multumita de rezultat, voi prezenta aceasta mica colectie, ce se doreste a fi de vara, si per total
Pana atunci, partea a 3-a contine un set, pe nuante de verde si albastru, model realizat cu extruderul. Bratara este o premiera, bratara fixa, din lut polimeric (complet). 3 runde de copt...dar a meritat rezultatul.

Black metalic heart

Am revenit la culori inchise, stil gotic, rock, stilul meu pana la urma. Oricat as incerca sa creez bijuterii mai boeme, vesele, uneori chiar reusesc, lutul polimeric ma conduce mereu spre acest stil.
Un medalion in forma de inima, mare, texturata si colorata cu pigmenti metalici. Medalionul este plin, mai jos poze fata-spate.
Enjoy :)

sâmbătă, 5 martie 2016

marți, 1 martie 2016

Happy 1 martie

Un martisor altfel..o brosa mare, pliata..(folded beads by Helen Breil)..sper sa va placa
Un martie frumos va doresc :)